fbpx

Дълбоко почистване на матраци

За здрав и спокоен сън

С дълбокото почистване на вашият матрак, ще увеличите многократно комфорта и хигиената

Сухо Почистване на Матраци Без Химикали...

За несравнимо усещане за свежест и чистота всеки ден сменяме дрехите си, мием зъбите си, сменяме хавлиите и оправяме нови чаршафи за леглото. Нашите матраци обаче често биват забравяни, въпреки че са развъдник на неканени гости и магнит за мръсотия.

Безспорно матракът е най-мръсният предмет, с който влизаме в интензивен контакт през една трета от живота си, без изобщо да сме го почистили. Това не само представлява хигиенен проблем, но и застрашава здравето ни поради липса на почистване. Така че не позволявайте да се стигне дотам и се свържете с Почистване на Матраци Cleandirect.

ПАРАЗИТИ, ГЪБИЧКИ, АКАРИ

Ще ги намерите във вашия матрак, в килими, но също и в мека мебел

Мислили ли сте някога за почистване на матраци ? По правило производителите произвеждат само висококачествени матраци и предлагат на клиентите си много дълга гаранция до 15 години, така че използването на 20 и повече години не е нищо необичайно.

Въпреки това, благодарение на еднаквия стаен климат по отношение на температура и влажност, дори матрак, който е само на 1 година, се превръща в идеален биотоп за домашни акари, бактерии, вируси и спори на гъбички.

Освен това в днешно време матраците рядко се проветряват, защото често липсва време или просто са тежки и обемни. В продължение на много години мъже, жени и деца лежат на матрак, който е изключително мръсен и следователно опасен за здравето. Дори чаршав и протектор не може да помогне. Така че разчитайте на професионално почистване от експерти във София !

Почистваме и хотелски матраци на намалени цени.

Истинско Почистване на Матраци...

Какъв е процесът на почистване на един матрак?

Процесът на почистване който изпозлваме е най-бързият и хигиеничен начин за дълбоко и цялостно почистване и хигиенизиране на матраците.

При поръчка си уговорете час в който ще почистим цялостно целия матрак със специална система за почистване.
След почистване повърхността на матрака се третира с POTEMA® Mattress Clean Spray, който използва естествени етерични масла, за да предотврати размножаването на акарите.

Дълбокото почистване на Вашите матраци се извършва много удобно и без никакви усилия за Вас у дома - бързо, цялостно, евтино!

1. Прави се контролна проба на 1/4 от матрака за да се определи степента на замърсяване.

2. Основно почистване на целия матрак. Продължителност около 20 минути при двустранно почистване (приблизителна спецификация за матрак 100x200cm)

3. Отново се прави контролна проба на степента на почистване.

4. Инактивиране на алергена, освежаване, третиране на повърхноста с POTEMA® Mattress Clean Spray, произведен от естествени суровини.

Матраците могат да останат в леглото, докато се почистват.
Препоръчителен интервал на почистване: 6 до максимум 12 месеца, в зависимост от натоварването.

Тестване на малък очастък

Прави се тест на малък очастък от матрака за определяне на замърсяването.

Основно почистване

Основно почистване на цялата повърхност на матрака от двете страни.

Спрей против акари

След приключване на почистването, матрака се третира с препарат против акари с етерични масла.

Ще се радваме да Ви помогнем.