fbpx

Дълбоко почистване на матрак

Осигурете си здравословен сън и чиста среда с нашата професионална услуга за дълбоко почистване на матраци от Cleandirect.

Използваме специализирани професионални машини за сухо почистване и дезинфекция, които гарантират проникване и премахване на акарите, екскрементите на акари и бактериите от матрака. Нашата почистваща услуга включва професионално дълбоко почистване и дезинфекция, осигурявайки чиста и безопасна среда за вашия здравословен сън. Предлагаме достъпни цени и гарантираме премахването на неприятните миризми, оставяйки ви с чист матрак и комфортно спално преживяване. Ние от "Cleandiirect" сме екип от отпитни професиoналисти, осигуряващи качествена и ефективна почистваща услуга, която е задължителна за хора с алергии и за всеки, който цени своето здраве и хигиена.

Сухо Почистване Без Химикали...

За несравнимо усещане за свежест и чистота всеки ден сменяме дрехите си, мием зъбите си, сменяме хавлиите и оправяме нови чаршафи за леглото. Нашите дюшеци обаче често биват забравяни, въпреки че са развъдник на неканени гости и магнит за мръсотия.

Безспорно леглото е най-мръсният предмет, с който влизаме в интензивен контакт през една трета от живота си, без изобщо да сме го почистили. Това не само представлява хигиенен проблем, но и застрашава здравето ни поради липса на почистване. Така, че не позволявайте да се стигне до там и се свържете с Cleandirect.

Дезинфекция на матрак

ПАРАЗИТИ, ГЪБИЧКИ, АКАРИ

Ще ги намерите във вашия матрак, в килими, но също и в мека мебел

Мислили ли сте някога за дълбоко почистване на матраци ? По правило производителите произвеждат само висококачествени продукти и предлагат на клиентите си много дълга гаранция до 15 години, така че използването на 20 и повече години не е нищо необичайно.

Въпреки това, благодарение на еднаквия стаен климат по отношение на температура и влажност, дори матрак, който е само на 1 година, се превръща в идеален биотоп за домашни акари, бактерии, вируси и спори на гъбички.

Освен това в днешно време матраците рядко се проветряват, защото често липсва време или просто са тежки и обемни. В продължение на много години мъже, жени и деца лежат на матрак, който е изключително мръсен и следователно опасен за здравето. Дори чаршав и протектор не може да помогне. Така че разчитайте на професионално почистване от експерти във София !

Почистваме и хотелски матраци на намалени цени.

Истинско Почистване на Матраци...

Какъв е процесът на дезинфекциране на един матрак?

Процесът, който изпозлваме е най-бързият и хигиеничен начин за максимално хигиенизиране и дезинфектиране на матрак. След процеса на дълбоко почистване на матрак, той хигиенизиран и дезинфектиран до степен на нов, като се обработва и от двете страни и се извлича всичко в дълбочина от 20 см. Благодарение на UV-C светлината излъчвана от машината се елиминират всички паразити, бактерии и микроорганизми и матрака възвръща своята белота.

При поръчка си уговорете час в който ще изчистим цялостно целия матрак със специална почистваща система.

  • Система за почистване на матраци POTEMA®️- Произведена в Германия.
  • Известна в световен и национален мащаб. Международно патентованa и сертифицирана.
  • Системата генерира високочестотни вибрации. Това разхлабва частиците мръсотия в дълбочина, които се пулверизират и се отстраняват във вакуум, прецизно съобразено с матраците
  • В същото време интензивното UVC лъчение елиминира бактериите, вирусите и спорите.
  • Процесът е безвреден за материала, подходящ е за всички матраци и не причинява шум и прах.
  • След обработка матракът е напълно чист и въздухът може отново да циркулира свободно през него.
  • След почистващата процедура повърхността на леглото се третира с POTEMA® Mattress Clean Spray, който използва естествени етерични масла, за да предотврати размножаването на акарите и паразитите.
максималното ХИГИЕНИЗИРАНЕ на Вашите матраци се извършва много удобно и без никакви усилия за Вас у дома - бързо, цялостно, евтино!

1. Прави се контролна проба на 1/4 от матрака за да се определи степента на замърсяване.

2. Основна обработка на целия матрак. Продължителност около 20 минути при обработка от двете страни.

3. Инактивиране на алергена, освежаване, третиране на повърхноста с POTEMA® Mattress Clean Spray, съдържащ етерично масло от портокал.

Матраците могат да останат в леглото и да се използват 10 минути след приключване на процедурата. Препоръчителен интервал на обработка между 6 и 12 месеца в зависимост от натоварването.

Тестване на малък очастък

Прави се тест на малък очастък за определяне на замърсяването.

Основно почистване

Основно почистване на цялата повърхност и от двете страни.

Спрей против акари

Третиране на матрака с препарат против акари и микроорганизми с етерични масла.

Ще се радваме да Ви помогнем.