fbpx

Почистване на мокет

Използвайки ефективни методи и професионални техники, нашата услуга за почистване на мокети предлага надеждно отстраняване на замърсявания и петна от вашите подови настилки. Ние използваме подходящи почистващи препарати и машини, които гарантират безупречен резултат, като същевременно осигуряваме дълготрайна чистота и свежест във вашите стаи. Нашите услуги се предлагат с висок професионализъм и внимание към детайлите, за да осигурим удовлетворение и комфорт за нашите клиенти."

КАК ГО ПРАВИМ

 1. Изследване и оценка: Започваме с преглед на състоянието, като се оценяват нивото на замърсяване, петна и други проблеми.
 2. Прахосмучене: Първата стъпка в процеса е премахване на мръсотия и прах чрез прахосмучене
 3. Предварително обработване на петна: Петната и замърсяванията се обработват с подходящи почистващи препарати, които помагат за разграждане на замърсяванията и подготвят повърхноста  за по-ефективно почистване.
 4. Използване на подопочистваща машина: Използваме подопочистваща машина, която пуска вода и почистващи разтвори във влакната на мокета, и ролкови четки които разрошват влакната и извличат замърсяванията.
 5. Екстракция на замърсяванията: След като е обработен с почистващ разтвор, се извършва екстракцията на замърсяванията чрез специализирана машина.
 6. Изсушаване: След завършване на почистването, мокетът се оставя да изсъхне самостоятелно или го изсушава ме с професионална машина за изсушаване, за да се предотврати образуването на мухъл и неприятни миризми.

ЗАЩО ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА МОКЕТ

Почистването на мокет може да предостави редица ползи както за вас, така и за вашето обитавано пространство. Някои от основните ползи включват:

 1. Подобряване на качеството на въздуха. Редовното почистване отстранява прах, акари, алергени и други замърсители от влакната на мокета, което може да подобри качество на въздуха във вашия дом и да намали риска от алергични реакции.
 2. Подобряване на външния вид: Чистият под изглежда по-привлекателно и уютно, което ще подобри визията на вашия дом или офис.
 3. Комфорт и здраве: Отстраняването на замърсяванията може да помогне за предотвратяването на разпространението на бактерии и вируси, което може да допринесе за поддържането на здравословна среда във вашия дом или работно място.
 4. Удължаване на живота на мокета: Редовното почистване ще помогне за увеличаване на живота му, като се предотвратява натрупването на замърсявания и износването на влакната.

.

Почистване на мокет

Защо да ни се доверите?

 • Професионализъм: Нашите екипи от специалисти са изцяло обучени и опитни в областта на почистването, гарантирайки висококачествени услуги.
 • Качество на обслужване: Прилагаме най-добрите практики и използваме висококачествени продукти и оборудване, за да осигурим безупречни резултати във всяка ситуация.
 • Грижа за клиентите: Вашето удовлетворение е наш приоритет номер едно. Стремим се да предоставим персонализирано обслужване и да отговорим на всички вашите нужди и очаквания.
 • Надеждност: Можете да се доверите на нас за точност и навременно изпълнение на всички задачи и ангажименти.
 • Цена: Предлагаме конкурентни цени и прозрачни условия на работа, за да получите максимална стойност за вашия бюджет.

Цена за почиствана на мокети в София :

Мокети до 50 кв.м 6,50 лв/кв.м
Мокети над 50 кв.м 4,50 лв/кв.м

Ще се радваме да Ви помогнем.