fbpx

Пране на дивани и мека мебел

Защо е важно да осигурите професионално почистване на диваните и меката мебел във вашия дом

Планирайте редовно почистване

Малко използваните тапицерии трябва да се хигеинизират поне веднъж годишно, докато по-често използваните може да се нуждаят от редовна поддръжка за да останат в добро състояние и да удължите живота им. Естествено е да искате да се грижите добре за вашата мебел, особено ако сте отделили много време и усилия в избора на идеалните елементи за вашия дом.

Подобрен външен вид

След професионална услуга за пране на мека мебел ще останете удивени как изглеждат диванът и фотьойлите ви. Те ще изглеждат и ще са максимално хигеинизирани, като новозакупени. Ние старателно премахваме прах, мръсотия и следи от петна, като гарантираме, че те ще останат в оригиналния си цвят.

Намаляване на разходите

Мебелите могат да бъдат значителна инвестиция и смяната им може да не е необходима само защото започват да показват възрастта си. Вместо това можете да наемете професионална услуга за изпиране на тапицерия за да възстановите предишният им вид. Почистването на тапицерия не е толкова скъпо, колкото си мислите и е по-изгодно решение от закупуването на нови мебели. Инвестирането в услуги за професионално пране може да Ви спести пари в дългосрочен план и да постигне същите резултати, като закупуването на нова мебел.

Кажете сбогом на упоритите петна

Услугите ни за пране на дивани и тапицерии не само ги възстановяват и дезинфекцират, но също могат да помогнат за премахване на упорити петна. Колкото и предизвикателно да е петното можете да разчитате, че ще направим всичко възможно вашите тапицерии да изглеждат, като нови.

Премахване на алергените за по-здравословен дом

Не на последно място, професионалното почистване на мека мебел ще доведе до по-чист и по-здравословен дом. Нашите мощни вакуумни и екстракторни почистващи машини могат да премахнат дразнители, като косми от домашни любимци, акари, мръсотия и прах, които могат да причиняват алергии и проблеми с дишането. Нашият екип е посветен на това да ви предостави първокласни услуги, като персонализираният ни подход ни отличава от нашите конкуренти, тъй като ние вярваме че индивидуалният подход към всеки клиент е ключът към перфектният резултат.

Истинско Пране на Дивани в София.

Осигуряваме редовно почистване на вашите дивани, мека мебел и дамаски.

Процесът, който използваме е най-ефективният начин за цялостно и хигиенизиране на дивани и мека мебел.

  • Ние проверяваме вашите тъкани или кожени мебели за петна, миризми, мухъл и прах.
  •  Определяме най-добрия и ефективен метод за почистване на вашите дивани. Това винаги се прави индивидуално въз основа на конкретния материал. При наличието на петна дивана се пере задължително.
  • Вашите дивани, столове и табуретки се почистват на всички достъпни места за отстраняване на прах и петна.
  • Текстилната тапицерия се обработва с екологично чисти почистващи разтвори с професионален екстрактор или парна машина. Ще са необходими няколко часа за да изсъхнат след завършване на обработката
  • Кожената тапицерия се обработва с безвредни продукти, гъба, мека четка и балсами.
Резервирайте онлайн
Можете да резервирате нашите услуги 100% онлайн.
Отиваме да почистим

Можете да изберете метода на почистване според вашето желание.

Отпусни се

Облегнете се и се отпуснете, тъй като ние ще направим цялото почистване вместо вас

Пране на мека мебел в София от “CleanDirect”

Mашинното пране на диваните е един от най-ефективните начини за хигениезиране при наличие на петна. Специализираните екстракторни машини за пране гарантират дълбоко проникване в текстила, премахвайки замърсяванията и миризмите, които се задържат в тъканите.

Използваме подходящи почистващи препарати и професионална техника за пране на матраци и други меки мебели, за да Ви осигуримт висококачествено пране и дезинфекция. Тези услуги са от съществено значение за поддържането на чистотата и хигиената в дома ви.

При избора на фирма за пране на мека мебел в София, важно е да се обърне внимание на професионализма и опита на екипа, както и на качеството на предлаганите услуги. Висококачественото професионално почистване ще ви осигури чисти и свежи дивани и мебели, които са готови да ви предложат комфорт и уют във вашия дом.

Ние от "Клийн Директ" разбираме, че меката мебел е значителна инвестиция, така че винаги ще се погрижим те да възвърнат първоначалната си визия. Посетете страницата с цени, където ще намерите пълен списък на нашите услуги за професионално почистване в София и съответните цени за пране на диван.

Ще се радваме да Ви помогнем.