fbpx

Пране на дивани и мека мебел

За чист и обновен диван

Ние извършваме професионално пране на мека мебел с метод на екстракция, който включва обработка на петна и миризми.

Защо е важно да осигурите професионално почистване на диваните и меката мебел във вашия дом

 

Във вашия дом е важно да поддържате чистотата и хигиената на диваните и мебелите си, особено когато става въпрос за меки мебели. За да осигурите оптимални условия за здравословен живот, можете да се възползвате от услугата за пране на мека мебел в София, предоставяна от професионална фирма за почистване.

Машинното пране на диваните е един от най-ефективните начини за почистване на меката мебел. Специализираните екстракторни машини за пране гарантират дълбоко проникване в текстила на диваните, премахвайки замърсяванията и миризмите, които се задържат в тъканите.

Професионалните техници използват подходящи почистващи препарати и професионални техники за пране на матраци и други меки мебели, за да осигурят висококачествено почистване и дезинфекция. Тези услуги са от съществено значение за поддържането на чистотата и хигиената в дома ви.

При избора на фирма за почистване в София, важно е да се обърне внимание на професионализма и опита на екипа, както и на качеството на предлаганите услуги. Висококачественото професионално почистване на меката мебел ще ви осигури чисти и свежи дивани и мебели, които са готови да ви предложат комфорт и уют във вашия дом.

Разбираме, че меката мебел е значителна инвестиция, така че винаги ще се грижим максимално за вашите мебели. Независимо дали имате нужда от еднократно пране или редовно обслужване, ние винаги се радваме да ви помогнем!

Истинско Пране на Дивани в София.

Осигуряваме редовно почистване на вашите дивани, мека мебел и дамаски.

 

Процесът на почистване който изпозлваме е най-бързият и хигиеничен начин за цялостно почистване и хигиенизиране на дивани и мека мебел.

  • Ние проверяваме вашите тъкани или кожени мебели за петна, миризми, мухъл и прах.
  •  Определяме най-добрия и ефективен метод за почистване на вашите дивани. Това винаги се прави индивидуално въз основа на конкретния материал. При наличието на петна дивана се пере задължително.
  • Вашите дивани, столове и табуретки се почистват на всички достъпни места за отстраняване на прах и петна.
  • Текстилната тапицерия се обработва с екологично чисти почистващи разтвори с професионален екстрактор или парна машина. Ще са необходими няколко часа, за да изсъхнат след почистване
  • Кожената тапицерия се обработва с безвредни продукти, гъба, мека четка и балсами.
Резервирайте онлайн
Можете да резервирате нашите услуги 100% онлайн.
Отиваме да почистим

Можете да изберете метода на почистване според вашето желание.

Отпусни се

Облегнете се и се отпуснете, тъй като ние ще направим цялото почистване вместо вас

Ще се радваме да Ви помогнем.