fbpx

Бизнес клиенти и Хотели

Професионалното дълбоко почистване на матраци за хотели намира все по-често приложение в хотелиерството, тъй като през последните години изискванията към чистота и хигиена рязко се повишиха. Сега много гости на хотела страдат от различни алергии, така че хигиената в хотела стана изключително важна.

ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ НА МАТРАЦИ ЗА ХОТЕЛИ

Във вашия хотел и неговите стаи за гости хигиената е от голямо значение и следователно е пряк фактор за успеха на вашия хотел. Хубавите и чисти стаи оказват влияние върху удовлетворението на вашите гости. Леглото за гости играе централна роля тук и изисква специално внимание, когато става въпрос за матрака. Затова професионалното почистване на матраците е от съществено значение. С нашето нежно дълбоко почистване без вода и химикали, ние дезинфекцираме, почистваме и се грижим за вашите матраци много ефективно. Акарите, бактериите, вирусите, спорите и микробите се убиват, а изпражненията, пърхотът, космите и прахът се изсмукват отдолу с вакуум.

С „Концепцията за почистване на матраци CleanDirect отдаваме голямо значение на нуждите и високите изисквания на вашите гости.

ЗАЩО Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА МАТРАК?

Хората прекарват почти една трета от живота си в сън. Нашето благосъстояние зависи от това колко добре сме спали. Ето защо комфортът при спане е важна част от качеството ни на живот, за което допринася и хигиената на леглото. Домашните акари, бактерии, вируси, спори, мухъл и миризми намират идеални условия за живот и размножаване в матраците. По време на сън хората отделят течност чрез дишането и кожата и губят до 1,5 грама мъртви кожни клетки на нощ. Акарите в домашния прах се хранят с тези косми и отделят причиняващия алергия дразнещ гуанин. Екскрементите на акарите, смесени с прах, се завихрят от въртеливото движение на човека по време на сън. Попада в устата, носа и върху кожата. Това е една от причините за алергията към домашния прах.

Ползи от почистването на матрака

 

  •  Интензивно дълбоко почистване на вашите матраци (двете страни) включително UV-C дезинфекция включително обръщане
  • Нанасяне на стопер срещу акари (профилактично средство срещу акари и дървеници)
  • Изготвяне на сертификат за почистване на матраци
  • Печат за одобрение за всеки дълбоко почистен матрак
  • Стаите могат да бъдат заети отново веднага
  • Оптимален комфорт при спане за вашите гости
  • Гъвкав график
  • Увеличаване на доверието и по-добри оценки
  • Качеството на вашите хотелски матраци се запазва

Резервирайте безплатно пробно почистване за вашия хотел сега

Обадете ни се на 088 5008735 или изпратете имейл на: info@cleandirect.bg